Tænd/sluk-enheder?

I den nuværende Link App-version er det muligt at styre tænd/sluk-enheder. Tænd/sluk-enhederne er Danfoss Link™ PR og Danfoss Link™ HR, første generation. Disse relæer er blevet udfaset, og vi er i øjeblikket i gang med at udvikle et nyt PR relæ, som vi forventer at lancere i første kvartal 2018. HR bliver ikke relanceret.

Indtil da kan du følge produktlanceringen af de nye relæer på smartvarme.danfoss.dk

Drevet af Zendesk