Hvorfor varmer radiatorerne op under sænkningsperioder?

Det er sandsynligvis fordi Adaptive learning er slået til.

Adaptive learning-funktionen (Forecast) sikrer, at komforttemperaturen opnås på det fastsatte tids­punkt. Opvarmningstiden justeres konstant efter sæsonbetingede temperaturændringer.

1. Adaptive learning sikrer den ønskede temperatur på det ønskede tidspunkt (her 20 °C kl. 07:00).
  2. Adaptive learning anvender data fra de syv foregående dage for at kunne opnå den korrekte temperatur på det rigtige tidspunkt.
  3. Adaptive learning er følsom over for store og hurtige temperaturændringer.

Vinter: Lang opvarmningstid                          Forar/efterar: Kort opvarmningstid

Hvis du ønsker at slå denne funktion fra, skal du gøre det på følgende måde:

Gå til installatørmenuen (Fjern den hvide ramme og tryk setup)

Rum og enheder ->
Håndtér et rum ->
Konfigurér et rum ->
Vælg rum ->
Varmeregulering ->
Adaptiv regulering (On / Off)

Hvis du slår adaptiv regulering fra, så vil opvarmning følge den programmerede tidsplan.

Drevet af Zendesk