Laitteet päälle/pois

Link-sovelluksen nykyisessä versiossa on mahdollista ohjata katkaisulaitteita. Katkaisulaitteet ovat Danfoss Link™ PR ja Danfoss Link™ HR, ainoastaan 1. sukupolvi. Nämä releet eivät enää ole tuotannossa, ja kehitämme parhaillaan uusia PR-laitteita, jotka aiomme tuoda markkinoille alkukesällä. HR-laitteet lopetetaan.

Voit seurata uusien releiden markkinoille tuomista vierailemalla osoitteessa smartheating.danfoss.com

Palvelun toteuttaa Zendesk