Mikä on Living Zone?

Living Zone on nopea tapa hallita asuintilojesi lämmitystä suoraan Danfoss Link -sovelluksesta.

Erityisesti se on luettelo huoneista, jotka jakavat saman lämmitysaikataulun, kun olet kotona, poissa tai nukkumassa.

Voit käyttää Living Zone -lämmitysaikataulua seuraavasti:

1. Napsauta Danfoss Link -sovelluksen päänäytön keskustaa.

1. Napsauta Living Zone -huoneluetteloa.

1. Napsauta päivää, jota haluat katsoa.

1. Muuta aikataulua tarvittaessa. Voit kopioida päiväaikataulun toisille päiville valitsemalla Kopioi.

On myös mahdollista määrittää yksilöllinen lämmitysaikataulu yksittäiselle huoneelle poistamalla huone Living Zonesta (Huomaa: vähintään yhden huoneen on pysyttävä Living Zonessa kaikkina aikoina). Tämä voidaan tehdä Danfoss Link CC:stä seuraavasti:

1. Napsauta näyttöä.

'

1. Valitse Talon ohjaus.

3. Valitse Lämmit. säätö

1. Valitse Asuintilat (Living Zone).

1. Valitse Valitse huoneet.

1. Esille tulee luettelo huoneista. Poista niiden huoneiden valinta, joihin haluat yksilöllisen lämmitysaikataulun.

Huomaa: vähintään yhden huoneen on pysyttävä Living Zonessa kaikkina aikoina.

Palvelun toteuttaa Zendesk