Varför värmer mina radiatorer på nätter under sänkningstider?

Felet kan uppstå ifall man har adaptiv lärande på.

Den adaptiva funktionen (prognos) ser till att den önskade temperaturen nås den tiden man har ställt in. Uppvärmningstiden justeras kontinuerligt beroende på säsongs temperaturförändringar.

1. Adaptiv lärande ser till att man får önskad temperatur under den önskade tiden (i detta fall 20 °C klockan 07:00).

2. Adaptiv lärande använder informationen från de senaste 7 dagarna för att korrekt kunna nå rätt temperatur under rätt tid.

3. Adaptiv lärande är känsligt mot stora och hastiga temperaturskillnader.

4.

Vinter : Lång uppvärmningstid                                    Vår/Höst : Kort uppvärmningstid

Ifall du skulle vilja stänga av denna funktion, kan du göra det på följande sätt :

Dra till vänster från appens hemskärm ->

Gå till inställningar ->

Avancerade inställningar ->

Adaptiv lärande, stäng av ->

Om du stänger av adaptiv lärande, kommer radiatorer börja värma den tiden du ställer in.

Powered by Zendesk